4. sept 2010

6.-9. september

Esimesed kaks koolipäeva on läbi. Tutvusime uute õppematerjalidega, kordasime üle, kuidas käituda tunnis, vahetunnis ja sööklas ning meenutasime suviseid käike ja tegemisi. Koolimelusse sisenemine ei ole kerge, küll me varsti aga harjume.
Uuel nädalal aga uued tegemised. Ja neid juba jagub...


ESMASPÄEV 6. september
Tunniplaanis on eesti keel, matemaatika, eesti keel, inimeseõpetus.
Tööd alustab pikapäevarühm, 18.00 – 20.00 huvialaringidesse registreerimine

TEISIPÄEV 7. september on spordipäev.
Hommikul selga spordiriided, kaasa vahetusriided! Koguneme klassis kell 8.15, spordipäev algab staadionil kell 8.30. Võisteldakse palliviskes, kaugushüppes ja 40m jooksus. Seejärel sööme ja jätkuvad tunnid. Meie klassil toimuvad eesti keel ja muusikaõpetus. Tunnid lõppevad 13.05.

KOLMAPÄEV 8. september
2. tunni ajal toimub meie klassi pildistamine!

NELJAPÄEV 9. september õhtul kell 18.00 toimub 2. klasside LASTEVANEMATE KOOSOLEK. Koosolek algab aulas, kus õppelajuhataja Eve Tamm teeb ülevaate uuest õppekavast. Seejärel jätkub koosolek oma klassis. PÄEVAKORRAS ON uus õppeaasta - nõudmised, materjalid, hindamine, I poolaasta üritused, arenguvestlused, saksa keel (tuleb õpetaja ise), lisaküsimused.
Lp lapsevanemad! Kui Te mingil põhjusel ei saa koosolekul osaleda, siis palun andke sellest mulle teada kas e-kirjaga, lapse õpilaspäevikus või sms-i teel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 

blogger templates | Make Money Online