29. mai 2010

VIIMANE KOOLINÄDAL

Ja ongi ta käes... See viimane nädal 1. klassis.

31. mail toimub meil kolm tundi tunniplaani järgi. Seejärel korjan kokku lugemikud ning laulikud, samuti ka matemaatika tööraamatud - neid kasutame edasi 2. klassis. Ja meie päev jätkub klassiõhtuga kuni 13.00. Tutvustame kaaslastele oma lemmikraamatuid, mängime, nuputame ja teeme ühise maiustustelaua (igaüks võtab midagi kaasa + jook iseendale). Paar suvist sünnipäevalast soovivad ka oma sünnipäeva pidada.

1. juunil läheme koos 1. b klassiga Harku RMK-sse ekskursioonile. Buss väljub kooli eest kell 9.30. Harku loodusõpperajal läbime matkajuhi eestvedamisel väikese matka ning räägime loodusest ja selle hoidmisest. Seejärel peame pikniku ja tagasi jõuame umbes 12.30-13.00. Palun lapsele söök-jook pikniku jaoks kaasa panna, aga toidukotti mitte panna gaasilisi jooke ega krõpse! Reis maksab 110 kr õpilase kohta. Raha ootan hiljemalt esmaspäevaks! Meiega tulevad kaasa Oskari suur õde ja Siimu ja Triinu suur sõber Lilian.

2. juunil on meil koos 1.a ja 1.c klassiga õuesõppepäev. Koguneme kell 9.00 koolis ning tegutseme Saue tammikus ja Sarapiku rajal. Lapsed on vabad kell 11.00.


3. juunil toimub Sarapikujooks. Koguneme kooli eest kell 8.30 ja liigume koos Sarapiku rajale. Meie klassi laste stardid on 9.00-9.40. Seega kuskil 10.00-st on lapsed taas vabad. Lapsevanemad, kellel on vaba päev ja võimalus, võivad spordipäevale kaasa tulla!

4. juunil ongi selle kooliaasta viimane päev. Kell 9.00 toimub aktus (selga pidulik koolivorm+müts). Sellele järgneb klassijuhatajatund, kus annan tunnistused ja nii saamegi uhkelt 1. klassile hüvastijätuks lehvitada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 

blogger templates | Make Money Online