29. sept 2012

1.-5. oktoober

Sel nädalal on meie klassi lastevanemate koosolek. See toimub 3. oktoobril kell 18.00 meie klassis - 122.
5. oktoobril tähistame koolis õpetajate päeva. Sellega seoses tulevad lapsed kooli alles 9.00. Tunnid on lühendatud, seega saavad lapsed ka varem koju. Sel päeval annavad lastele 2.-4. tunni abituriendid, 5. tunniks võtan ameti jälle tagasi.

25. sept 2012

SÜGISMATK LAHEMAAL

Start sai kooli juurest antud ning Viru rabasse jõudsime kohale juba natuke rohkem kui tunni pärast.. Rabas oli huvitav laudtee, sügavad mülkad ja ehku peal püsiv vaatetorn, mille otsa meid siiski 10-kaupa lubati. Seejärel  suutis matkajuht  kaotada meie bussi, kuid kohalike seeneliste autoteenuseid kasutades  leidsime bussi ikkagi üles. Vahepeal sai matkitud saadet "Minu mees suudab" ja konna musitatud.  Edasi sõitsime Valgejõe äärde Nõmmeveski juurde, tutvusime vana hüdroelektrijaamaga, nautisime looduse omapära ja pidasime söögipausi. Muide - Valgejõgi sai Markus ristimisel hoopis CocaColajõeks - must vesi voolas ja vahutas tõesti nagu maitsev jook.
Oli tore sügisene matk värskes õhus. Suur aitäh Lilianile, kes meile saatjaks oli!
Ja tänase päeva toredaid pilte saad vaadata siit!

21. sept 2012

24.-28. september

Ja ongi nädal läbi! Lõpetuseks üks vahva päev, kus emotsioonid said korralikult läbi käidud. Hommik oli mõnus, lapsed puhanud ja rõõmsad. Paraku küll päeva lõpuks mõne tuju kehvem, sest eks võtab kurvaks küll kui võidujoovastuse tunnet sportides ei saa nautida. Mina ütlen aga alati: "Kui oled endast andnud parima, siis tähendab, et sul on läinud hästi!" Kiitus kõikidele, kes osalesid tänasel päeval - rongkäigus, pealtvaatajana või sportlasena. Suured kiidusõnad ka neile, kes kodus olid vaeva näinud ning meisterdanud uhked lipud!
Uuel nädalal alustame uue hooga. Juba teisipäeval on hoopis teistsugune koolipäev. Hommikul toimub esimene tund ning seejärel läheme matkale Viru rabasse.

Kaunist nädalavahetust!

14. sept 2012

See nädal on kuulutatud välja olümpianädalaks, mis kulmineeruvad reedel, 21. septembril KOOLIOLÜMPIAMÄNGUDEGA. Sel päeval tunde ei toimu. Koguneme 8.50 Keskuse pargis (Saue Kaubakeskuse taga) ja 9.00 algab rongkäik kooli staadionile. Edasi toimuvad staadionil erinevad võistlused. Jälgige ka nädala jooksul toimuvaid eelvõistlusi! Kuna klass soovis esindada mõnda Aafrika riiki, siis valisin välja Keenia. Seega on  sel päeval teretulnud igasugune Keeniaga seotud sümboolika, näomaalingud, lipud jms (lapsed, valmistage paberist, kui muidu pole).
Nädala jooksul tuleb klassiga valmis teha ka plakat olümpiamängudest.

ILUSAT NÄDALAVAHETUST!

11. sept 2012

NB! Lastevanemate koosolek

PANE TÄHELE! Kuupäev muutus!
3. oktoobril kell 18.00 ootan lapsevanemaid klassis 122 meie selle aasta esimesele lastevanemate koosolekule.

10. sept 2012

RABAMATK

25. septembriks olen planeerinud SÜGISMATKA, mis seekord viib meid loodusesse.
Läheme koos 4.b klassiga Viru rabasse. Reisi korraldab Looduslaps MTÜ (täpsemalt loe www.looduslaps.ee). Väljume kooli juurest 9.00 ja oleme tagasi orienteeruvalt 14.00.
Osalustasu ootan kas panga kaudu või lapsega kooli 21. septembriks.

8. sept 2012

10.-14. september

Sel nädalal on meid ees ootamas pildistamine. Palun tule kolmapäeval kooli pidulikus koolivormis. Selgitage kodus välja, milliseid pilte keegi teeb - et igaüks oskab kolmapäeval juba ise õiges järjekorras seista.

6. sept 2012

NUPULA

Eriti nutikatele on meie kool pakkunud sel aastal võimaluse osaleda NUPULA ringis. Seal saab uurida, otsida, võistleda, arutleda, teha iseseisvaid töid...
Kas pead end nutikaks? Kas tahad iga nädal korra teistmoodi tunnis olla? Kas sul on huvi?
Anna õpetajale märku!

5. sept 2012

KÄSITÖÖRING

Neljapäeviti toimub koolis õpetaja Eneli Pruuli juhendamisel käsitööring. Seal tegeletakse viltimise, heegeldamise ja muu põnevaga. Kui oled sellest huvitatud, siis ringi aeg on neljapäeval kell 13.30-15.00.

4. sept 2012

PILDISTAMINE

Kolmapäeval (13.09) on matemaatika tunni ajal pildistamine. Pane selga pidulik (kooli)vorm!
PALUN TOOGE ÕPILASPILETID KOOLI!
Kui pilet on kadunud või katkine, siis tooge uus pilt ning avaldus, mis põhjusel soovite uut õpilaspiletit.

Lugemisvõistlus


Registreesin meie klassi raamatupuu lugemisvõistlusele. Kui tahad lähemalt lugeda, siis külasta veebilehte www.raamatupuu.eu.
Aga nüüd igal vabal minutil raamat pihku ja lugema!!! Sest lisaks klassi ühisele võistlusele võistlete ju ka omavahel.

2. sept 2012

Rõõmuküllast uut õppeaastat!

1. septembril toimus uue õppeaasta avaaktus kooli staadionil. Pärast lühikest aktust kogunesime klassis ning rääkisime veidi uue õppeaasta ootustest ja lootustest.
Suur tänu kaunite lillede eest!
Sättige kooliasjad korda, sest esmaspäevast algab juba hoogne tööaeg! Kunstitunniks võtke kaasa värvipliiatsid.
 

blogger templates | Make Money Online