6. juuni 2012

Homme , 7. juunil kell 9- 10.00 saavad õnnelikud jalgratturiloa omanikud koolist  klassist nr 118 kätte oma jalgratturiloa. Kellel pole dokumendifoto veel õpetaja Merikesele viidud, siis võtku see homme loale järgi minnes kaasa. Samuti ootan homme veel lapsi, kellel jäi mõni õpik mulle andmata!

KAUNIST SUVE!

1. juuni 2012

4. - 5. juuni

Õppeaasta viimased kaks päeva on ootamas!
Esmaspäeval algab 10.00 kehalise kasvatuse õpetajate poolt ette valmistatud orienteerumine Sarapikus. Ootan lapsi hommikul 9.45 kooli juures. Võib minna ka otse Sarapikku, aga sel juhul peaks mulle enne teatama.
Mõnel lapsel on veel toomata paar õpikut. Palun need esmaspäeval enne Sarapikku minekut klassi tuua! Kontrollige, et õpikutel oleks lapse nimi sees! Ümbrispaber eemalda õpikult juba kodus.
Teispäeval algab 9.00 pidulik aktus kooli aulas. Palun selga panna pidulik (kooli)vorm. Võta kaasa koolikott, sest tühjaks tegemist vajavad kunstikapp ning garderoob. Pärast aktust on klassis tunnistuste jagamine ning seejärel on ametlikult alanud SUVEVAHEAEG!

Preemiareis viielistele

7. juunil on kooli poolt preemiareis neile, kel tunnistusel aastahinneteks vaid "5", ka käitumine ning hoolsus. Reis toimub taas Pärnusse veekeskusesse. Pärast ujulaskäiku ootab lapsi ka kerge eine
Meie klassist kehtib kutse Katile, Eliisele ja Ida Mariale.
Buss väljub kooli juurest kell 9.00 ja tagasi ollakse kooli juures 16.30.

KEVADPIDU

Hästi tore pidu oli! Kiidan kõiki esinejaid - olite väga tublid.
Ka klassis oli tore - vaatamata minu ehmatavale teadaandele.
 

blogger templates | Make Money Online