30. mai 2012

Piisonifarmis


Selleks, et jõuda Metsiku Piisoni Salooni, oli meil vaja sõita tervelt kaks tundi!
Ilmaga vanajumal meid ei õnnistanud, aga õnneks viibisime õues ainult teel loomalauta ja tagasi. Laudas nägime tibusid, sigu-põrsaid, kitsi, sokkusid. Ja õnnestus näha ka sellist imelooma nagu nutria.
Tagasi salooni jõudes ootasid meid pannkoogid, lõkketuli ning padjasõja-tuba - viimane oli ikka suurim lemmik.
Lisaks tegime arvutamise teatevõistlust.
Oli tore päev, mida isegi pidev vihm väga ei rikkunud.
Tore oli  ka meie bussijuht onu Mati, kes teel olles meile ikka rääkis, mida  bussiaknast näha võib. Nii olid ka need bussisõidu 4 tundi tegelikult väga harivad.
Ja suured tänud Annemete emale, kes meile saatjaks oli!
Kõiki pilte meie reisist näeb SIIN!

29. mai 2012

Täna...

... tegime esimese tunni ajal saalis proovi, et kevadkontserdi ajal kenasti hakkama saada.
Teise tunni ajal käis meie klassis aga politseinik rääkimas liiklusreeglitest, ohutust liiklemisest ning ka viisakast käitumisest poes ja tänaval.
Homme stardime kooli juurest 8.00 ning saabume tagasi umbes 15.00. Pane selga ilmastikule sobiv riietus!
Neljapäeval ootan lapsi kooli alles 9.50. Siis läheme koos sööma ning pärast seda tema aulas proovi niikaua, kuni kõik valmis ja korras. Õhtul 19.00 ootame aga kõik emasid-isasid 3. klasside kevadkontserti kuulama-vaatama.

27. mai 2012

28. mai - 5. juuni


30. mail sõidame kevadreisile Rakvere Piisonifarmi. Buss väljub kooli eest kell 8.00, tagasi oleme kella 15-ks. Kaasa sööki ja jooki enda tarbeks (kui on soovi), ka kohapeal saavad lapsed süüa. Meiega tuleb kaasa Annemete ema. 
 Neljapäeval kell 19.00 toimub 3. klasside lõpupidu ja esinemine vanematele kooli aulas. Pärast kontserti    oleks tore veidi klassis istuda, juttu ajada ning puuvilju nosida.
Reedel on viimane päev, mil koolisöökla toitlustab
Esmaspäeval, 4. mail toimub orienteerumine. Koguneme kooli 10.00.
Teisipäeval, 5. juunil lõppeb veerand pidulike aktustega.
Neljapäeval, 7. juunil toimub kooli preemiareis viielistele õpilastele.

Saue Sõlg

Imeline ilm meie vahva peo jaoks! Aitäh kõikidel tantsulastele - te olite tublid. Ja aitäh ka laululastele - teid oli tore kuulata.
Pilte  Saue Sõlest näeb SIIN!

23. mai 2012

Matemaatika tasemetöö

Läbi! Tasemtöid enam sel aastal ei tule!
Matemaatika tasemtöö oli keeruline - nõudis põhjalikkust ning äärmist tähelepanelikkust, natuke nuputamistki. Tasemetöö tegid hindele "5" Ida Maria, Kati, Aron ja Siim. Tublid olete!
Teised näevad oma hindeid e-koolist. Kui ema või isa soovib oma lapse tööd näha, siis seda saab teha koolis.

21. mai 2012

Jalgrattaeksamid

  • Teooriaeksam toimub 22.05.2012 kell 16:00 - 17:00 ruumis 219. (Järeleksam teoorias toimub 29.05.2012 kell 16:00 - 17:00 kab 219).
  • Sõidueksam toimub 03.06.2012 kell 11:00 - 14:00 Saue linnas õppesõiduplatsil (Tule ja Segu tänava nurgal).

17. mai 2012

Kevadised tujud ja tujutused

Kallid lapsevanemad!
Sel õppeaastal antakse lastele tunnistused 5. juunil. Seega - sinnani peavad lapsed koolis käima, kodutöid tegema ning õppima, kaasas kandma vajalikke asju ning tegema tööd.
Et viimased nädalad mööduksid vähemate pahandustega, siis palun aidake oma lapsi natuke koduste toimingute/kohustuste osas. Kontrollige, kas ikka on kodutööd tehtud, kas on asjad kotis. Täna tuli taas neli last kooli ning juba teist nädalat järjest oli neil tegemata arvutiõpetuseks vajalik kodutöö. Niimoodi ei ole võimalik tööd teha ning häid tulemusi oodata!

Eesti keele tasemetöö

Töö oli asjalik ja mitte väga raske. Ometi ei tule mõnele meelde, et lauset alustatakse suure algustähega. Mõni unustab ära, et tähetäpid on õigkirjas olulised. Mõni laps aga unustab panna lauselõppu punkti. Ja nii need head hinded kuhugi mujale reisisidki...
Viiele tegid tööd Kati, Eliise ja Ida Maria. Väga tublid! Päris palju pidin välja kirjutama kolmesid ning kahel lapsel ei õnnestunud see töö. Hinded on näha e-koolis ning neid parandada ei saa.

13. mai 2012

14.-18. mai

Teisipäeval kell 8.15 alustame aulas TEATRIPÄEVADEGA. Esinevad 3.-4. klassid. Esinemisjärjekord loositakse ja hiljem valitakse  paralleelklasside peale PARIM ESINEJA.
Kolmapäeval 2. tunni ajal toimub EESTI KEELE TASEMETÖÖ.
Laupäeval (19. mai) läheme tantsulastega Viimsisse tantsupäevale. Seega - tegemisi jätkub kogu nädalaks.

11. mai 2012

Möödunud nädal...

... oli täis tegemisi.

Esmaspäevane Sarapikujooks ning neljapäevane kontsert emadele olid selle nädala tähtsündmused
Aitäh kõikidele emadele, kes tulid kontserdile ning aitäh nendele emadele, kes jäid pärast kontserti klassi lastega nuputama. Vanemate eeskuju on alati kõige parem!
Täna käis meil aga tunnid Ida Maria vanaema, kes rääkis ajast oma lapsepõlves. Oli tore tund ning teisedki lapsed said jagada oma vanaemade mälestusi. Aitäh, Riine Min´ile!

9. mai 2012

Sarapiku jooks

Teisipäeval käis kogu kool metsajooksul. Kõik olid tublid ja läbisid raja. Meie klassist sai parima koha Remy, kes tuli 3.a klassi poiste järel kolmandale kohale. Tüdrukutes parim oli Karita, kes pidi siiski alla vanduma 3. a klassi tüdrukute võidukale kolmikule.
PILDID SIIN!

6. mai 2012

7.-11. mai

Sel nädalal ootame tundi külla emasid, tädisid, vanaemasid. Kel südames soov ja julgus, tulge proovige, kuidas on koolitundi anda.

  • Teisipäeval toimuvad kolm esimest tundi ja seejärel läheme Sarapiku rajale, kus toimub iga-aastane Sarapiku jooks. Üritus lõppeb umbes kell 12.30.
  • Kolmapäeval olen koolitusel ning tunde asendab õpetaja Loreida.
  • Neljapäeval, 10. mail kell 18.00 ootame kõiki emasid EMADEPÄEVA KONTSERDILE. Kontserdile järgneb lõbus klassidevaheline viktoriin teemal "Eesti Film 100".

3. mai 2012

Emade nädal

Kõik emad ja vanaemad!
Jälle on kätte jõudmas emadepäev ning sellega seoses ootame kõiki emasid-vanaemasid kooli kontserdile 10. mail kell 18.00. Pärast kontserti nuputame koos lastega klassis.
Kõiki emasid ja vanaemasid ootame aga tundidesse - rääkima oma hobist, tööst vms.
 

blogger templates | Make Money Online