29. apr 2012

30. aprill - 4. mai

Kevad on suure päikesega kohale tulnud, aga koolitöö tahab tegemist.
Uuel nädalal on lisaks õppetööle meid reedel ees ootamas koristuspäev "Saue puhtaks". Alustame peale söömist ning lõpetame umbes 12.00. Toimuvad eesti keele ja matemaatika tunnid.
Teisipäevane päev on vaba, kuid see-eest ülejäänud päevad tuleb korralikult tööd teha.

23. apr 2012

Matemaatikavõistluse tulemused...

... on lõpuks selgunud!
Kokku osales selles vanuserühmas 4399 last . Meie klassist osalejad said järgmised kohad: Siim 1107., Lisette 1212., Ida Maria 2301., Eliise 3244.

22. apr 2012

23. -27. aprill

Sel nädalal üritusi ees ei ole, on tulemas töine nädal.
Kohtume homme!

19. apr 2012

Korvpall on lahe!

Tänaseks oli õpetaja Kadri Raplast külla kutsunud Piimameister "Otto" korvpallimeeskonna mehed, kes mängisid lastega toredaid pallimänge ja tutvustasid korvpallinippe.
Pilte 3. klasside kehalise kasvatuse tunnist vaata SIIN!

Homme õhtul kell 19.55 on ETV 2 kanalil eetris korvpalliülekanne, kus neid samu korvpallureid juba ka platsil mängimas võib näha.
Kellele tänasest kaasaelamisest veel väheks jäi, see vaadaku mängu! Ja leidke tuttavad näod!

17. apr 2012

"Tean tulest"

Tänane päev oli väga meeleolukas.
Hommikul asutasime end läbi lörtsi-vihma Nõmme päästekomandosse, et osaleda projekti "Tean tulest" raames koolitusel. Meiega tuli kaasa ka Annemete ema Janeli. Aitäh!
Koolitus oli tore ja kasulik. Saime teada, et tuli levib väga suure kiirusega ning viie minutiga on meie kontrolli alt juba väljas. Õppisime, kuidas helistada päästekeskusesse ning mõned lapsed said selle ka omal nahal läbi proovida. Ei olegi nii lihtne!
Seejärel oli ülesanne teha ruum võimalikult tuleohutuks ning kõige lõpuks oli meil võimalus vaadata, missugune on garaaž. Meie sealolles läks väljakutsele ka paakauto! See tekitas päris palju elevust.
Lõppkokkuvõttes jäime maha rongist ning kõndisime bussi peale, mis meiega täpselt samal ajal peatusesse jõudis. Kui lõpuks koolimaja paistma hakkas, siis tühi kõht sundis ikka mõne lapse väga kiireid samme astuma. Aga preemiaks - täna pakkus söökla pannkooke. Nämm!

Oli tore ja lõbus päev! Aitäh lastele, kes oskavad käituda bussis-rongis ning võõras kohas külas käies!

11. apr 2012

Kunstitunnist


Tean tulest

17. aprillil läheme klassiga Nõmme tuletõrjekomandosse koolitusprogrammi "Tean tulest" raames. Ootan endaga kaasa ühte lapsevanemat! Kui kedagi kaasa tulemas ei ole, jääb meie väljaminek ära! Lahkume Sauelt 9.24 rongiga ning tagasi tuleme Nõmmelt 11.46 väljuva rongiga. Kaasa on vaja võtta rongipileti raha!
 

blogger templates | Make Money Online