29. veebr 2012

Tean tulest!

17. aprillil kell 10.00 läheme Nõmme Päästekomando hoonesse lühikesele koolitusele. Leian, et selline koolitus on vajalik igale lapsele - ja ka täiskasvanule. Sinna ja tagasi liigume rongiga. Vajalik on ühe lapsevanema kaasatulek!

24. veebr 2012

27. veebruar - 2. märts

Möödunud nädal sai otsa kiiresti. Tööpäevadega vaheldumisi pidasime spordipäeva (pilte saab näha  siin) ning tähistasime Eesti Vabariigi aastapäeva. Neljapäeval toimus pidulik aktus. Kiitus lastele  piduliku riietuse eest! Aktuse pilte näeb siin!

Uuel nädalal ootab meid kohe esmaspäeval klassiõhtu. Alustame kohe peale tunde (seega esmaspäevast järelvastamist ei ole) ning kestab kuni 15.00.
1. märtsil on koolis 3. klasside õpioskuste olümpiaad ning seetõttu saavad lapsed juba pärast söömist 10.15 koju . Meie klassist jäävad õpioskuste olümpiaadile Eliise ja Ida Maria.

17. veebr 2012

20.-23. veebruar

Tulemas on lühike nädal.
Teisipäeval on lapsi ootamas talispordipäev. Kelle 9.00 kogunevad algklassid kooli staadionil ning  kellel olemas - kaasas uisud. Toitlustamist sel päeval ei toimu!
Kolmapäev on tavaline koolipäev, kuid neljapäev on seoses Eesti Vabariigi sünnipäevaga 24. veebruaril lühendatud. Lastel toimub 4 tundi, pärast seda minnakse koju. Selga loomulikult pidulik koolivorm ning pähe vormimüts.

11. veebr 2012

13.-17. veebruar...

...on sõbranädal.
Teisipäeval tähistame koolis sõbrapäeva. Igal klassil on postkast, on võimalik saata sõpradele kaarte, kingitusi, maiustusi. Sõbrapäeva värv on punane, nii et pane soovitavalt selga midagi punast. Eks tähistame seda päeva ka klassis, räägime sõprusest ja sõpradest nädala jooksul veidi rohkem kui tavaliselt.
Väike meeldetuletus ka: et saada, tuleb kõigepealt anda. Kui soovid ise sõpradelt kaarte saada, siis tuleb ka sinul endal sõbrale kaart teha. :)
Nii et meeldivat meisterdamist nädalavahetuseks.

9. veebr 2012

Reedel 4 tundi!

Muusikaõpetaja haigestumise tõttu jääb ära reedel 5. tund. Lapsed lähevad koju peale 4. tundi. Õpiabirühmas õppijad saavad samuti tund aega varem koju (õpiabi tund toimub 5. tunni ajal).

7. veebr 2012

Võõrkeelte nädala kokkuvõte



Eile toimus võõrkeelte nädalat lõpetav aktus, kus esineti nii vene, prantsuse kui inglise keeles. Tublimatele võõrkeeltetundjatele jagati diplomid.
Meie klassist said diplomid seekord Lisette, Siim, Ida Maria, Triinu. Kiitus!

"Kõige vingem auto"

Maakondliku poiste autode joonistamise võistluse "Kõige vingem auto" tänuüritus toimub 16.veebruaril firma ABC Motors müügisalongis. Üritusele on kutsutud sponsorite poolt valitud tööde autorid koos vanematega ning nende hulgas on ka kutse meie MARKUSele ja tema vanematele.
Palju õnne, Markus!

2. veebr 2012

Täna...

jäälilled
... oli meid koolis kõigest 7! Lisaks külmakraadidele on meie klassis ka mingi haigusepisik luuramas, sest suur hulk puudujatest andis teada haigusest.
Aga meil oli tore - proovisime tegeleda võrukeelse tekstiga ning nuputasime matemaatikas, rütmika tunni asemel tegime aga klassis toredaid mänge.
 

blogger templates | Make Money Online