30. dets 2011

Kaunist aasta lõppu!

Jõuluaeg on möödas ja rahu ning vaikus asendub suure tralli ja saluudiga. Kaunist aastavahetust kõikidele lastele, emadele-isadele, vanaisadele-vanaemadele, onudele-tädidele ja veel kõikidele, keda nimetada ei oska.
Suur aitäh kauni kaardi eest, mis minu postkasti täna hommikul potsatas!

19. dets 2011

Jõulupidu

Tänane jõulupidu algas õpetajate näidendiga "Kes on kõige tähtsam?" Tegelased vaidlesid selle üle, kes siis on jõulude ajal kõige tähtsam. Piparkook? Jõulukuusk? Kingitused? Jõulutäht? Päkapikk? Või hoopis keegi muu? Koos jõuti järeldusele, et kõik on jõulude ajal võrdselt tähtsad ja üleüldse- tülitseda jõulude ajal ei sobi.
Siis tuli jõuluvana ning algasid klasside etteasted. Lapsed olid tubli - tants läks hästi ning laululgi oli jumet. Tubli töö!
Jõuluvanalt saime kõik kinopiletid ning sellega seoses panime paika plaani, et läheme uue veerandi alguses kõik kogu klassiga kinno. Esialgne mõte oli "Saabastega kass". Loodetavasti peavad kõik vastu ja ei lähe vaheajal seda filmi juba piiluma.
Aitäh, kallis jõuluvana!

16. dets 2011

19.-22. detsember

Esmaspäeval tunde ei ole.Kell 12.00 algab jõulupidu, kooli ootan lapsi 11.30 - proovime läbi veel etteaste jõuluvanale. Pane selga midagi punast ning võimalusel päkapikumüts! Pärast jõulupidu on klassiõhtu umbes 15.00-ni (söögiks kringel, jool võta ise kaasa).
Teisipäeval on tavaline koolipäev. Saab osta 1. ja 2. klassi küpsetisi.
Kolmapäeval on tunnid tunniplaani järgi, aga lisaks sellele toimub heategevuslik küpsetiste müük.
Neljapäeval tunde ei ole, aga kaasa on vaja võtta pinal, käärid, värvilised paberid, liim, päevik. Kolm esimest tundi toimetatakse päkapikkude töötubades ning seejärel neljanda tunni ajal lõpetame klassis veerandi. Jagan tunnistused!
Ja seejärel suundume koju jõulupuhkusele ning kohtume koolis taas 9. jaanuaril.

15. dets 2011


Meie ühineme selle heategevuskampaaniaga küpsetiste müügiga 21. detsembril. Osaleme ja aitame pisikest tüdrukut!

12. dets 2011

VTK proovid

Õpetaja Grete Põldma palus edastada info, et teisipäeval jäävad planeeritud kooriproovid ära, sest ta ei ole majas. Kolmapäeval ja neljapäeval proovid toimuvad.

11. dets 2011

12.-16. detsember

Viimane täispikk töönädal on käes. Ja jõudma peame palju!
Selle nädala jooksul peame selgeks saama eeskava jõuluvanale, sest jõulupidu on juba esmaspäeval, 19. detsembril!
Esmaspäevast alates kaalub ja mõõdab lapsi kooliarst.
Neljapäeval on kõik oodatud kooli kontserdile. Jõulukontsert algab 18.30 kooli aulas.
Reede on viimane tähtaeg tuua mulle "Kunksmoori" ja "Sirli, Siim ja saladused" lugemiskontrollid, sest juba järgmisel nädalal on tunnistuste aeg.
Kaunist jõuluootust!
PAAR PÄEVA ON JÄÄNUD OMA HINDEID KORDA TEHA!

8. dets 2011

Joonistusvõistlus

Jaanuaris  toimub Kuusalu Keskkoolis Harjumaa koolide 2. - 4.klasside tüdrukutele joonistamine. Sel aastal illustreeritakse vabalt valitud Ilmar Trulli luuletus. Tüdrukud, hakake otsima luuletust, millele oleks vahva pilti joonistada!

4. dets 2011

5.-9. detsember

Jõulud hakkavad tasapisi lähenema. Veel on jäänud jõuluvaheajani kaks ja pool nädalat!
Teisipäeval autasustame matemaatikanädala parimaid.
Neljapäeval ootan kooli kõiki lapsevanemaid. Kell 18.00 algab lastevanematele koolitus "Targalt internetis" ning pärast seda saame kokku klassis.
Kohtumiseni!
 

blogger templates | Make Money Online