31. okt 2011

Novembri algus koolis

Uue veerandi algus on kohe täis tegemisi.
Teisipäeval toimub koolis etluskonkurss. Meie klassist võtavad sellest osa Ida Maria ja Karita, žüriiliikmeks on seekord meie klassist Kliment.
Kolmapäeval, 2. novembril kell 9.10 on koolis teater Sõber, kes etendab meile näidendit "Koht päikese all". Selle pileti eest maksan klassirahast.
Järgmine nädal on aga pühendatud kõikidele isadele ja vanaisadele. Ootame väga mõnda neist ka kooli tundi külastama - rääkima oma tööst, hobist või ka lihtsalt mõnd tundi läbi viima. Nädala suurim ettevõtmine on aga isadepäeva kontsert 10. novembril kell 18.00.

27. okt 2011

Uus tunniplaan

Uus veerand toob kaasa uue tunniplaani. Ka kooli kodulehel on tunniplaan olemas. Õpiabi tunnid, konsultatsiooniaeg ning logopeedi tunni aeg selguvad esimese nädala jooksul.
ESMASPÄEV
1. eesti keel
2. eesti keel
3. matemaatika
4. inglise keel
5. kunst
6. arvuti/eesti keel
TEISIPÄEV
1. kehaline kasvatus
2. eesti keel
3. matemaatika
4. loodusõpetus
KOLMAPÄEV
1. matemaatika
2. inglise keel
3. kehaline kasvatus
4. eesti keel
5.-6. KONSULTATSIOON
NELJAPÄEV
1. eesti keel
2. rütmika
3. matemaatika
4. kunst
5. kunst
6. muusikaõpetus
REEDE
1. matemaatika
2. eesti keel
3. inimeseõpetus
4. inglise keel
5. muusikaõpetus

Kohtume esmaspäeval!

17. okt 2011

17.-21. oktoober

Käes ongi esimese kooliveerandi viimane nädal! See on meie koolis välja kuulutatud kui ettelugemise nädal. Seetõttu ongi meil homme 4. tunni ajal võimalus kohtuda kirjanik Heiki Vilepiga. Lapsed võivad kaasa võtta mõne tema raamatu, mis kodus riiulis - saab autogrammi küsida.
Reedel on veerandi viimane päev. Kolmanda tunni ajal teeb aulas agaramatest lugejatest kokkuvõtte raamatukogu esindajal. Reedel toimub ka klassiõhtu alates 4. tunnist kuni 14.00. Sel ajal viime läbi ka klassisisese etluskonkursi "Terves kehas terve vaim". Otsige vahvaid luuletusi!
!!! Meeldetuletuseks ka see, et paberkandjal tunnistusi ei saa - hinded on näha e-koolis.
 

blogger templates | Make Money Online