31. mai 2011

ÕPIKUD KORDA

2. juunil kogun lastelt kokku kõik õpikud. Palun vaadata kodus üle, et õpikud oleksid korras. Võib-olla mõni õpik vajab natuke teipimist! Palun võtke kodus ära ka õpikute kaaned, sest mõni lapsevanem on kattekaane teipinud õpiku külge ning lapsel on seda raske õpikud lõhkumata eemaldada. Järgmisel aastal palun kattekaaned kinnitada õpikutele nii, et teip ei rikuks õpikut!

Sarapikujooks

Eile läbisid lapsed Sarapikujooksus 750 m ja võin öelda, et kõik kohaletulnud lapsed olid väga tublid. Eriti kiidan Karitat, kes tuli auhinnalisele kohale.

28. mai 2011

30. mai- 3. juuni

ESMASPÄEVAL on meil veel tavaline koolipäev, mis lõpeb Sarapikujooksuga. Rajal on lapsed 12.00 ja 12.10 ning pärast seda on nad vabad.
TEISIPÄEVAL alustame koolipäeva ikka kell 8.15. Teeme aulas peo proovi ja siis jätkame klassis tundidega. Lapsed vabanevad 12.00.
KOLMAPÄEVAL on kaks esimest tundi klassis, sellele järgneb õuesõppe tund. Kell 11.00 on lapsed vabad. Kaasa võtta pinal ja päevik.
NELJAPÄEVAL alustame ikka 8.15, teeme oma peo proovi ning seejärel ÕNNITLEME SUVE SÜNNIPÄEVALAPSI ja koristame klassi, teeme tühjaks kunstikapid, viime koju vihikud ja töölehed. Seega võtku laps lisaks koolikotile kaasa kilekott, kuhu oma asjad panna, et neid oleks mugav koju viia. Lapsed vabanevad kell 11.00. Palun ära tuua veel viimased õpikud!
NELJAPÄEVA õhtul kell 19.00 toimub 2.a, b, c klassi lõpupidu vanematele kooli aulas.
REEDEL, 3. juunil kell 10.00 toimub kooliaastat lõpetav aktus. Selga pidulik koolivorm, pähe koolimüts. Järgneb klassijuhatajatund, kus annan tunnistused. Lapsed on vabad u kell 11.00.

23. mai 2011

Saue Sõlg

Folklooripidu Saue Sõlg toimub laupäeval, 28. mail. Lapsed kogunevad kell 11.45 Saue Keskuse parki Kaubakeskuse taga. 12.00 algab rongkäik Jaanitule platsile ning seal kohe kontsert. Pidu lõppeb u 15.00. Tüdrukud panevad selga õmmeldud seeliku, valge pluusi ning jalga valged sukapüksid, mustad jalatsid. Poistel on seljas koolivest ja valge pluus, jalas viigipüksid, mustad jalanõud.
Osalevad meie klassist kõik lapsed. Kui mingil põhjusel ei saa osaleda, palun sellest teada anda varakult!

VANAEMAD, VANAISAD, EMAD, ISAD, ONUD, TÄDID, ÕED, VENNAD - TULGE VAATAMA JA KUULAMA!

22. mai 2011

23.-27. mai

Esmaspäev siis matkapäev!
Teisipäevast neljapäevani on tunnid tavalise plaani järgi. Reedel on tõenäoliselt väikesed muudatused, sest plaanime minna laupäeval toimuva Saue Sõle jaoks proovi tegema.
Kahjuks ei ole mul hetkel rohkem infot, aga jagan seda teiega kohe kui ise teadlikuks saan.

20. mai 2011

Kevadmatk

Esmaspäeval, 23. mail, kell 10.00 väljub kooli juurest buss, et viia meid matkale kevadisse metsa. Loodustunni viib läbi loodusring.ee. Tagasi oleme umbes 14.00.
Hommikul algab koolipäev tavalisel ajal matemaatika tunniga. Seejärel käime ära söömas ning läheme matkale. Kaasa tuleks võtta ka väike moonakott, mis ei tohi sisaldada krõpse ja gaasilise jooke. Kuulake hoolega ilmteadet, et laps saaks selga õige riietuse ning jalga õiged jalanõud. Palju ruumi ei võta kotis igaks juhuks kaasa pakitud vihmakeep.
NB! Mõnel lapsel on veel maksmata raha! Palun see esmaspäeval kaasa anda!

Teatripäev möödas

Kauaoodatud teatripäev ongi nüüd otsas. Ja meie etendus "Metsarahva mure" ette kantud. Kellel oli lavanärvist põlv nõrk, kellel värises hääl ja kellel käsi... Elevust oli palju!
Saime loosi tahtel endale au avada teatripäev ning esimesena lavale astuda. Kiitus kõikidele tublidele näitlejatele! Seejärel saime juba rahulikult teisi etendusi vaadata: lilleprintsessist ja -printsist, rebasest kodu otsimas, Grühvlist - metsarahva hirmust, Sööbikust ja Pisikust ning Pillekesest metsas ekslemas. Oli ütlemata tore päev!
Aitäh vanematele toredate kostüümide eest!

17. mai 2011

Koolivormi tellimine

Saue Gümnaasiumi koolivormi elemente on võimalik proovida ja tellida
kolmapäeval, 1. juunil kell 16.00 - 18.30 kab 118
neljapäeval, 2. juunil kell 16.00 - 18.30 kab 118
esmaspäeval, 6. juunil kell 16.00 - 18.30 kab 118
Info ja hinnakiri kooli koduleheküljel!

14. mai 2011

16.-20. mai

Uus nädal möödub teatripäevaks valmistudes ning viimaseid proove tehes. Kodune ülesanne on sõnade kordamine ja ülevaatamine, proove teeme koolis. Otsige juba välja kostüümid!

10. mai 2011

Tulemas on teatripäev!

Nüüd siis ootame järgmist reedet ning töötame selle nimel, et saaksime kenasti klassiga ette kanda väikese näitemängu "Metsarahva mure".  Hakake mõtlema juba kostüümide peale!

9. mai 2011

Rahvariideseelik Saue Sõleks

Tüdrukute emad! Nagu õpetaja Malle Liiv emadepäeval rääkis, on Saue Sõleks, 28. maiks, vaja tüdrukutele õmmelda ühesugused seelikud. Palun andke õpilaspäevikus või e-koolis teada, kas õmblete ise oma tütrele seeliku. Koolist saate riide ning juhised, kuidas õmmelda.

2. mai 2011

Matemaatikanädala parimad



 

Eelmisel nädalal võeti üksteiselt mõõtu nuputamises ja peastarvutamises. Täna esimese tunni ajal oli aulas parimate tunnustamine. Meie klassi kiireim ja osavam arvutaja on Eliise, nuputajatena paistsid aga silma Harlis ja Siim.

1. mai 2011

2.-6. mai

See nädal on pühendatud emadele ja vanaemadele!

Terve nädala jooksul on emadel võimalus tulla tundi rääkima oma hobist, tööst, huvitavast reisist või meile midagi õpetama.
Neljapäeval, 5. mail kell 18.00 toimub EMADEPÄEVAKONTSERT "Kevad südames". Esinevad kindlasti VTK tüdrukud. Kontserdile järgneb kevadise peakatte meisterdamine klassides.
 

blogger templates | Make Money Online