28. veebr 2011

28. veebruar - 4. märts

Sel nädalal ei ole meie klassil ühtegi üritust, kuid meie töö on häiritud neljapäeval meie koolis toimuva Harjumaa 3. klasside õpioskuste olümpiaadi tõttu. Lastel on kaks tundi (eesti keel ja loodusõpetus) ning seejärel söömine. Peale söömist on kohe kojuminek (pikapäevarühm siiski töötab), sest kell 11 on klassis juba võõrad lapsed võõrastest koolidest.

24. veebr 2011

Spordipäev

Reedel on Saue Gümnaasiumi talispordipäev, mis algab kell 11.00 Sarapiku rajal. Iga õpilane peab läbima ettenähtud raja (u 4 km) ning saab selle eest kehalise kasvatuse tunni hinde. Kui rada on läbitud, võib laps koju minna.
Kellel on suusad ja kes oskab ise rajale minna, võib seda teha, aga peab siis mulle teatama, et ta kooli juurde ei tule.
Kes ei oska minna Sarapiku rajale või kellel pole suuski, nendega saame koolis kokku kell 10.20. Laenutame suusad ja läheme koos rajale 10.40.
Sarapikus pakutakse teed, iga raja läbinud õpilane saab väikese autasu. :)
Kui laps on haige või lapsevanem leiab, et reedene ilm on liiga külm, siis palun mulle teatada, sest pean osalejatest nimekirja koostama.
Kell 13.00 algab Sarapiku rajal Saue suusavõistlus. Soovijad saavad ka seal osaleda.
REEDEL KOHTUME! Soojad riided kindlasti selga!

20. veebr 2011

21.-25. veebruar

Uus nädal on algamas. Seekord siis lühem kui tavaliselt, sest neljapäev on vaba päev ning kodudes lehvivad lipud Eesti Vabariigi sünnipäeva puhul.
Sellega seoses on kolmapäev ka koolitöös muutustega. Esimese tunni ajal on aulas pidulik aktus (selga pidulik (kooli)vorm ja müts) ja pärast tunde peame väikese ja sõbraliku klassiõhtu, mis lõppeb kell 14.00.
Reedel on koolis spordipäev, kus lapsed saavad suusatamises üksteiselt mõõtu võtta. Start antakse Sarapikus kell 11.00, kooli juurest saab suuski laenutada alates 10.30. Meie hakkame Sarapiku poole liikuma oma klassiga 10.40. Toitlustamist reedel ei ole.
Toredat talve jätku!

16. veebr 2011

Metsamuinasjutt

Tänane etenduse jutustas Kärdist ja Märdist, kes isa sõna ei kuulanud ja metsa ära eksisid. Lõpuks jõudsid nad metsavana juurde, kes plaanis nad hommikusöögiks ära keeta. Lahkete puuhaldjate ja võlusõnade abil pääsesid lapsed õnneks koju ja kõik lõppes hästi.

Lastele teater meeldis. Nalja oli palju ja osati kenasti kuulata, vaadata. Muusika pani nii mõnegi jala tatsuma. :D
Kahjuks ei olnud mõnel kaasas teatripileti raha 1.60 EUR. Ootan seda homseks!

15. veebruaril...

... külastas meie kooli Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves.
Lähemalt loe siit .

12. veebr 2011

14.-18. veebruar

Esmaspäeval, 14. veebruaril tähistatakse koolis SÕBRAPÄEVA. Fuajees on klasside postkastid, saab saata kaarte, kingitusi. Riietus- soovitavalt midagi punast.
Kolmapäeval, 16. veebruaril saame kooli aulas vaadata etendust "Metsamuinasjutt". Pilet 1.60 EUR. Raha ootan teisipäevaks!

2. veebr 2011

Hambaarsti külastus

Reedel peale tunde (12.45) ootab hambaarst meie klassi lapsi, et teha hammastele plaanilist kontrolli. Kui Te ei soovi oma last sinna lubada, ootan kirjalikku tõendit lapse päevikus.
 

blogger templates | Make Money Online