31. jaan 2011

31.01-4.02

Teeme tööd suure hoolega. Sellel nädalal on ees matemaatika kontrolltöö ning kontrolltöö ka loodusõpetuses. Läbi peab olema tänaseks päevaks "Pätu". Kes luges selle läbi juba suvel, siis viimane aeg on meelde tuletada raamatu sisu.

Tasuta sõidu kord Saue linna ja Tallinna vahel

Tähelepanu!
Alates 1. veebruarist muutub tasuta sõidu korda Tallinna ja Saue vahel. Lugege Saue linna kodulehelt uue korra reegleid. Veebruaris peab tasuta sõidu loa ettenäitamisel siiski ka pileti ostma ning pileti alles jätma. Hüvitis makstakse avalduse alusel ja piletite ettenäitamisel hiljem taotleja kontole. Alates märtsist kehtivad magnetkaardid.
Loe täpsemalt Saue linna kodulehelt .
Samuti on töös uued bussiliinid.

19. jaan 2011

Õpetajat ei ole ka neljapäeval ja reedel!

Kõik märgid näitavad, et ka neljapäeval ja reedel ei ole mind majas. Seetõttu ei ole vaja kaasa võtta kehalise kasvatuse asju. Tund asendatakse mõne põhiainega.

16. jaan 2011

17.-21. jaanuar

Tulemas on töine nädal.
Tunnid toimuvad plaani järgi. Kehalise kasvatuse tunnid püüame teha õues - kui just ei ole 15 kraadi külma või vihmasadu, siis tahame ikka suusatada. Kiitus kõikidele eelmise tunni suusatajatele!!!
Jõudu õppimiseks! Ja ärge unustage lugemist. Veebruaris tahame juba uue raamatuga alustada.

10. jaan 2011

Loomade karneval

Sellise vahva nimega klassiõhtu teeme reedel. Ehk siis tegelikult klassihommiku, sest alustame juba neljanda tunni ajal ning proovime hiljemalt kell 14.00 lõpetada.
Hakkame siis kibekiiresti loomakostüüme otsima ning igaüks võiks "oma looma" kohta teha ka vahva tutvustuse või ülesande teistele.

LÄHME PIPIT VAATAMA!

4. mail kell 19.00 on kinni pandud piletid etendusele "Pipi Pikksukk" Estonias. Kui oled huvitatud, anna kiiresti märku. Täiskasvanule on pilet 17.26 (270 krooni), lapsele 8.63 (135 krooni). Lähemalt saad vaadata siit .
 

blogger templates | Make Money Online