25. dets 2010

Toredat vaheaega!

Mõnus vaheaeg on käes. Jõuluvanagi ehk kodudes külas ära käinud. Lumi muudkui sajab ja sajab ning teeb ilma meie ümber valgeks ja vahvaks. Mõnusat kelgutamist, suusatamist, uisutamist ja muidu lumes möllamist! Kohtume 10. jaanuaril!
Juba esimesel reedel teeme ka klassiõhtu - LOOMADE KARNEVAL. Kellaaega täpsustan, sest võib juhtuda, et muutub ka tunniplaan. Sellest kõigest aga juba uuel aastal.
Toredat talvevaheaega!

21. dets 2010

22. detsembri töötubadeks...

... on vaja kaasa võtta pulgaliim, käärid, sädelevad liimid või tintekad (kellel on). Pähe päkapikumüts!
Peale kolmandat tundi on tüdrukutel kooriproov.

MÄRKUS!

Kallid lapsed ja lapsevanemad!
Olge palun täpsed kellaaja jälgimisel. Juba teist päeva tulevad lapsed kooli tund ja rohkemgi enne vajalikku aega. Arusaadav, kui lapsed on seotud transpordiga ning isetulemise võimalus on välistatud, kuid varajased tulijad on just Sauelt. Palun aidake lastel valida õige kellaaeg kodust väljumiseks!

JÕULUPIDU

Eile toimus meie jõulupidu.
Peolised vaatasid jõulunäidendit "Tühjade susside saladus", mis rääkis päkapikkude tähtsast tööst ja külma talve tõttu näljas hiireperest, kes häda sunnil laste sussid kommidest tühjaks pidid varastama.
Õnneks lõppes kõik hästi - kommid saadi kätte ja ka hiireperel hakkasid käima päkapikud.
Näitlejateks olid õpetajad ise ja see tekitas loomulikult palju elevust.
Tuli ka jõuluvana, jagati kingikotid, lauldi ja mängiti ringmänge.

Klassis tuli lugeda luuletust või laulda, et kingitus kätte saada. Imevahvad särgid ronisid kohe lastele selga!
Jäi veel isegi aega, et kringlit ja maiustusi nosida ning vahvat filmi koertest vaadata.

17. dets 2010

Viimane nädal enne jõule!

Esmaspäeval
10.00 algab aulas jõulupidu. Pärast seda on klassis väike pidu ja siis umbes 12.00 koju.

Teisipäeval
10.00 kooli. Sööme kõhu täis ja läheme siis kelgutama. Koju umbes 12.00. Kui ilm on külm ja kelgutamiseks ebameeldiv, siis oleme klassis ja meisterdame (sel juhul kaasa liim, käärid, pinal).

Kolmapäeval
Kooli 8.15, siis alustavad oma töötubades tunde päkapikud. Koju umbes 11.00. Kaasa liim, käärid, pinal!

Neljapäeval
9.00 aktus (pidulik koolivorm), peale seda klassis tunnistuste jagamine ning seejärel koju (u 10.00)

10. dets 2010

Tuisune reede

Erakordsed ilmaolud lõid sassi kogu (kooli)rahva elu. Täna oli meie klassis kohal 13 last ning õpetaja hilines kooli  15 minutit! Päris mitmed õpetajad aga jäidki kuhugi lumevangi...
Loodetavast esmaspäeval oleme juba ilmaoludest üle ning saame veel viimast korralikku töönädalat sel veerandil alustada.
Toredat nädalavahetust! Ja olge tublid - päkapikud liiguvad ka tuisus ringi!

6. dets 2010

Õpetajat ei ole

Kallid lapsed!
Paaril järgmisel päeval õpetajat ei ole. Olge tublid ja püüdke ilma minuta hakkama saada. Kui on küsimusi, siis helistada võite mulle ikka.
Ka e-kooli täitmine on minu eemaloleku tõttu häiritud. Täitke korralikult päevikut ja jätke meelde tunnitöö, et kodus pooleliolevad harjutused lõpetada!

4. dets 2010

Uuel nädalal ...

... - täpsemalt 9. detsembril kelle 18.30 - toimub Tallinna Toomkirikus Saue Gümnaasiumi jõulukontsert. Kõik on oodatud kuulama!

Teiste hulgas esineb ka Väikeste Tüdrukute Koor ja seega siis ka meie klassi tüdrukud. Õpetaja Grete palus edasi öelda, et selga tuleb panna pidulik koolivorm ja soojem riietus. Buss lauljatele väljub neljapäeval kooli eest kell 17.00. Tagasisõit vanematega!
NB! Kellel ei saa vanemad kontserdile tulla ja pärast kontserti ei saa vanematega koju minna, siis KINDLASTI õp Gretele teada anda!!!
Grete Põldma tel 52 81 038, gretepoldma@saue.edu.ee
 

blogger templates | Make Money Online