29. nov 2010

Homne kehaline kasvatus

Homme oleme õues!
Kuna hommikuti on külm kangem näpistama, siis teeme väikese vangerduse tundide asetuses ning läheme õue neljanda tunni ajal. Plaan minna terviseradade juurde mäele kelgutama ja niisama talve nautima. Kaasa võtta kelk ning selga soojad riided. Loodetavasti võivad kõik lapsed meiega lustima tulla!

26. nov 2010

Kooli sünnipäev

Nädal täis pidu on läbi.
Esmaspäev algas küpsetiste müügiga. Teenisime klassile 496 krooni. Nüüd jääb vaid välja mõelda, mida selle eest kinkida. Lapsed soovisid klassi osta gloobust...
Tänane päev oli pidulik. Kool kinkis igale lapsele pisikese šokolaadimedali ning päev sai magusa lõpu.

Uus nädal tuleb töine. Esmaspäeval alustame lugemiskontrolliga!!!

18. nov 2010

"Kollane autopõrnikas sõidab ringi"

Juba mõnda aega küsivad lapsed, et millal me seda raamatut koolis lugema hakkame. Esmaspäeval palun raamat kaasa võtta! Ja nädalavahetusel tuleb hoolega lugeda!

Kooli sünnipäevanädal

Kooli sünnipäevanädalal on nii mõndagi, mis tavalist koolirütmi veidi mitmekesistab.
ESMASPÄEVAL toimub koolis juba tuttav küpsetiste müük. Kuna sel aastal on heategevuslik üritus korraldatud kooli sünnipäeva auks, siis ka kingitus läheb koolile. Õigemini ühele kooli osale - meie klassile. Seega - kogutud raha eest ostame oma klassile vahva õppemängu vms.
Küpsetama ja küpsetisi ostma!

Kesknädal möödub igapäevaste tundidega.

REEDEL on neljanda tunni ajal lastel kooli sünnipäeva aktus. Selga pidulik koolivorm ning kindlasti ka koolimüts!

12. nov 2010

Kadripäeva tähistamine

19. novembril 4. tunni ajal on meie klass kooli aulas. Tutvustatakse kadripäeva kombestikku ning mängitakse läbi, kuidas vanasti kadrid jooksid. Riietus olgu valge või hele (kadrisantidele kohane), palun MITTE PANNA (looma)kostüüme ning ka nägusid ära värvida ei tohi.

9. nov 2010

Isadepäeva kontserdi proovid

Unustasin täna lastele edasi anda olulise info. Kolmapäeva ja neljapäeva hommikul esimese tunni ajal peavad kooli tulema ainult need, kes esinevad isadepäeval kontserdil. Teised lapsed võivad tund aega kauem kodus magada.

5. nov 2010

Hommikupuder

Uuest nädalast saab hommikuti 7.30-st alates putru süüa. Seega - kui kodus süüa ei jõua, siis enne tunde on võimalik seda teha koolis. Hommikusöögi hind on 10.- ja tasumine toimub iga kord eraldi.
Hommikune söök on tervise seisukohalt väga tähtis. Seega -hommikul 10 krooni kaasa ja PUDRULE!

3. nov 2010

Fotosid kooliajast ...

Ootan isade-vanaisade fotosid kooliajast, et kokku panna vahva stend! Ja veel ei ole ühtegi sooviavaldust tundide andmiseks. Kas ei ole julgeid?

Lastevanemate üldkoosolek

18. novembri õhtul kell 18.00 on kooli aulas lastevanemate üldkoosolek.
 

blogger templates | Make Money Online