28. okt 2010

TUNNIPLAAN

Uus tunniplaan kehtib kohe esmaspäevast. Muutused tundides võivad toimuda vaid päeva sees (st järjekord võib muutuda). Praeguse seisuga on samaks jäänud ka poistekoori ja tüdrukutekoori ajad ning ka logopeedi ja õpiabi tunnid.
ESMASPÄEV
matemaatika
muusika
eesti keel
eesti keel

TEISIPÄEV
eesti keel
kehaline kasvatus
matemaatika
kunst
kunst

KOLMAPÄEV
eesti keel
matemaatika
rütmika
eesti keel
inimeseõpetus

NELJAPÄEV
eesti keel
kehaline kasvatus
matemaatika
loodusõpetus
muusikaõpetus

REEDE
matemaatika
eesti keel
eesti keel
kunstiõpetus

Isadepäeva tähistamine koolis

Teist veerandit alustame isasid ja vanaisasid meeles pidades.
Nagu juba traditsiooniks saanud, on 08.-12. nov. issid, vanaisad, onud oodatud taas tunde andma!
Kui keegi arvab, et teeks seda hoopis oma töökohas, siis ilmselt oleks ka see võimalik. Andke teada, milline aeg sobib!
Loodame, et sel aastal on kellelgi siiski võimalik lastega kohtuda!

Selleaastase isadepäeva ürituse teemaks on meenutused isade kooliajast ja seetõttu ootame näituse jaoks fotosid just sellest ajast, mil isad ja vanaisad koolipinke nühkisid.

22. okt 2010

Vahvat vaheaega!

Esimene veerand sai läbi ja täna panime maitsva punkti sellele imetoreda leivapäevaga. Suur tänu Lisette emale, kes tõi meile hommikul ahjust tulnud keelt alla viiva leiva! Õpetaja kotist tulid välja poeleivad, nende vahel tegime ka klassisisese võistluse. Parimaks osutus MUST SEEMNELEIB.

Viimase tunni ajal jagasin kätte tunnistused ning selgitasin, mis on hoolsus ja käitumine ning mida tähendavad seal taga olevad tähed (E-eeskujulik, H-hea, R-rahuldav). Tunnistusi tahan koos vanema allkirjaga tagasi uue veerandi alguses.

Uuest veerandist muutub kahjuks ka tunniplaan. Esmaspäevased tunnid said lastele päevikusse, ülejäänu panen üles siia ja ka e-kooli. Tunniplaan peaks nädala lõppedes näha olema ka kooli kodulehel.

Kohtume 1. novembril! Toredat vaheaega!

21. okt 2010

Kohtumine Kerttu Soansiga

Teise tunni ajal kogunesime aulasse, et kohtuda kirjanik Kerttu Soansiga.
Kuulsime , kuidas sünnib raamat - kuidas tekib mõte, mis pannakse kas paberile või trükitakse arvutisse ja mismoodi võivad lisanduda joonistused juttudele. Ja ka sellest, kuidas raamat lõpuks valmis trükitakse ning meile lugemiseks jõuab. Kirjanik luges ette katkendi ka oma raamatust.

Välja kuulutati ka tublimad Saue linna raamatukogu lugejad-raamatusõbrad 2010. Meie klassist olid need Eliise, Teele ja Kati.

20. okt 2010

Tähtis info!

Olen taas koolis ning laste kallistustega täna üle kallatud. Tundub, et igatsus oli suur.
Meeldetuletuseks - ootan teatripiletite tellimusi ning ka rahasid! Vaheaja lõpus pean piletid välja ostma, kuid -oioioi- meil veel 15 piletit üle. Kas keegi soovib ehk lisapileteid oma sõbrale?

18. okt 2010

Klassiõhtu!

Seoses minu koolist eemal viibimisega jäi meil pooleli ka klassiõhtu planeerimine. Et pidu tuleks asjalik ja tore, lükkame selle uue veerandi esimesse nädalasse. Lapsed mõelge, mida tahaksite klassiõhtul teha ning kuidas seda võiks läbi viia. Olge valmis hiljemalt reedel sellest õpetajale rääkima. Siis saame enne vaheaega veel kokku leppida toimumise aja!

18.-22. oktoober

Nagu aru saada - minu lootused täna tööle tulla ei täitunud. Mind ei ole kindlasti ka homme. Luban, et kohtume kindlasti veel sel nädalal.

Neljapäeval, 21. oktoobril, tähistame koolis ettelugemispäeva. 2. tunni ajal läheme aulasse kohtuma lastekirjanik Kertu Soansiga, kes tutvustab meile oma raamatuid. Tehakse ka kokkuvõtteid Saue raamatukogu tublimatest lugejatest!

Reedel, 22. oktoobril, on tunnid nagu tavaliselt. Viimase tunni ajal annan kätte tunnistused. Tähistame ka leivapäeva!

Ja sellele järgneb nädalane vaheaeg.

14. okt 2010

Õpetajat ei ole!

Täna mind koolis ei olnud - mõni laps ehk märkas. Olen haiguslehel kindlasti ka homme, loodetavasti kohtume koolis esmaspäeval.

13. okt 2010

Kodused tööd ja vajalikud vahendid

Kurvastusega pean kirjutama, et järjest rohkem jäävad lastel tegemata kodused tööd. Ka vajalikke vahendeid (teritatud harilikud, teritajad, kustukummid, õpikud, vihikud) ei ole tihti kaasas. Kallid vanemad! Ma ei palu, et te laste eest teeksite koduseid töid ja nende koolikotte pakite, aga ehk saate kuidagi ikka kaasa aidata, et õppevahendite puudumine ei takistaks laste töötegemist tunnis. Vaheaeg on juba järgmise nädala lõpus ootamas - ehk suudame siiski suurte pahandusteta sinnani jõuda.

11. okt 2010

Leivapäev

Järgmisel nädalal - viimasel selle veerandi koolipäeval - on plaanis möödunud leivanädalat meenutades teha ka klassis üks õpetlik ja maitsev leivapäev. Klassis on erinevad leivad maitsmiseks. Kui kellelgi on kodus valmistatud leiba, siis võib ka seda kooli kaasa anda. Nii tekiks ka koduleiva ja poeleiva võrdlemise võimalus. Ehk on hoopis keegi, kes tahaks rääkida leiva valmistamisest kodus? Ootan huvitavaid ettepanekuid selle päeva tarbeks!

8. okt 2010

Muusikal "Võlur Oz"

Muinasjutt jutustab väikesest tüdrukust Dorothyst, kelle keeristorm kannab salapärasele Võlumaale, mille nimi on Oz. Siin saab ta endale heaks sõbraks rääkiva Hernehirmutise, koliseva Plekkmehe ja argpüksist Lõvi, kes kardab isegi oma varju. Koos asuvad nad teele Smaragdlinna, et leida üles Võlur Oz, kes peaks olema võimeline täitma kõik nende soovid – Dorothy igatseb tagasi koju, tema sõbrad aga soovivad endale inimlikke omadusi: tarka mõistust, hella südant ja vaprat hinge.

Oma seiklusrikkal teekonnal tuleb sõpradel kokku puutuda nii Hea kui ka Kurja Nõiaga, enne kui nad jõuavad soovitud eesmärgini.

Panin etendusele kinni 35 piletit. Täpsem info e-kooli vestlusringis.

5. okt 2010

Tänane päev...

... möödus lõbusalt. Suurema osa tundidest andis lastele noormees gümnaasiumi lõpuklassist. Nagu ma aru sain, siis laste arvates võiks ta õpetajaks jäädagi - ei keelanud ja käskinud lapsi üldse.

Õpetajate päeva üks traditsioone on välja kuulutada ka Saue linna aasta õpetajad. Meie kool oli seekord esindatud kahe õpetajaga - Merike Saul ja Jaan Palumets.

4. okt 2010

Kas puude lehed kuivavad?

Tuletan meelde, et viimane aeg on panna kuivama puulehed - et raamat ikka järgmisel nädalal vähemasti ära anda. Vaja on haava, tamme, kase, saare, pihlaka, kastani ja vahtra lehti. Kui mõni laps veel mõne puu lisab oma kodu lähedalt või lausa koduaiast - ka see pole keelatud.

1. okt 2010

4.-8. oktoober

Reedene koolipäev läbi ja nädalavahetus ees. Uuel töönädalal uued tööd, aga natuke muutusi ka korralduses. Nimelt on oktoober  hea õpetaja kuu ning 5. oktoober õpetajate päev. Sellega seoses proovivad oma võimed õpetajatena 12. klasside lapsed.

Esmaspäev, 4. oktoober
Tavaline koolipäev rõõmsate ja tööhimuliste lastega.

Teisipäev, 5. oktoober
Lastel algavad tunni 9.00. Tunnid on lühendatud ning seega lõppeb muusika tund 12.10.

Ülejäänud päevadel jätkub töine koolinädal tavapärases rütmis.
 

blogger templates | Make Money Online