5. juuni 2010

Kohustuslik lugemisvara 2. klassis

Suures saginas läks õpetaja meelest jagada viimasel koolipäeval lastele lugemist vajavate raamatute nimekiri. Aga panen siiski nimekirja siia üles.
2. klassis on lugemist juba tunduvalt rohkem kui sel aastal. Alustage raamatute varumise ning lugemisega juba suvel, siis on talvel lihtsam...
1. poolaasta raamatud on järgmised:
*A. Reinla „Pätu"
*A. Pervik „Mammutilaps ajab tuult taga"
*A. Pervik „Kollane autopõrnikas sõidab ringi"
*T. Egner „Sööbik ja Pisik"
*J. Rannap „Nublu"

4. juuni 2010

ILUSAT SUVE!

Tänane päev oli tore ja pidulik. Kõik meie klassi lapsed olid tublid ning kiitust väärt ning võivad nüüd õppima asuda teises klassis - nagu seisis ka tunnistusel. Eriti suur kiitus aga Eliisele, Ida Mariale, Triinule, Katile, Annemetele ning Lisettele, kes olid koguni nii tublid, et said Saue Gümnaasiumi kiituskirja.
Täna andsime diplomid kätte ka Sarapiku jooksu tublimatele ning kiitsime ka õuesõppe päeva parimaid.
Ja suur tänu kõikide lillede ja maiustuste eest - õpetaja meelespidamine tähtsatel päevadel on väga armas. Ja eriti suur tänu veel kingituse eest! Õpetaja läheb nüüd raamatupoodi....

PÄIKSELIST SUVE!
Kohtume sügisel!

3. juuni 2010

Sarapikujooks

Täna oli Sarapiku terviserada lapsi täis, sest hommikul kell 9.00 läksid lahti stardid. Kõigepealt jooksid 2002. aastal sündinud lapsed, kes pidid läbima 575 m. Meie klassi poisid parimate hulka ei pääsenud, küll aga päästsid tüdrukud klassi au - Karita jäi tüdrukutest teiseks ning Eliise kuuendaks. Meie klassis on ka lapsi, kes sündinud aastal 2001. Nemad startisid järgmisena ning läbisid 725 m. Remy oli tubli ja lõpetas 4. kohaga poiste hulgas.
Kiitus kõigile osavõtjatele!
Pilte tänasest üritusest saab vaadata siit.

2. juuni 2010

ÕUESÕPPEPÄEV

Ilm oli hea ja lõpuks puges päikegi pilve tagant välja. Sääsedki said aru, et kaks päeva jutti pole mõtet lapsi kiusata.  Mängulusti, nuputamist ja lõbusat seiklemist jagus kõigile. Seekord olid metsarajale peitu pugenud 11 aabitsategelast, kõigil kaasas üks küsimus lastele.  Kõik küsimused olid koosatatud 1. klassis õpitu põhjal. Näiteks: Kes on röövpoiss? Nimeta paaritud arvud jne...

Lõpuks oli lisaülesanne tervele klassile - otsida metsa peidetud nöörijuppe ning nendest üks pikk nöör kokku siduda. Jäime napilt teiseks!
Kõige parem võistkond selgub reedeks!

Pilte saab vaadata siit.

1. juuni 2010

Metsas käidud!

Ja sääsed toidetud!
Meie tänane metsaretk oli väga tore. Meil oli tore saatja Taniel, kes rääkis meile igasuguseid huvitavaid asju. Et miks peab mustikataimi hoidma ja miks õunapuu alla oli tekkinud üleöö hunnik käbisid ja et põdrakanep ning kuusevõrsed kõlbavad süüa ja kui suurest loomas võivad jagu saada sipelgad... Väga palju uusi teadmisi!
Lisaks sellele oli muidugi jooksmist ja mängimist ning väike söögipaus.
Suur tänu Lilianile ja Evelinale, kes aitasid lapsi metsast välja tuua!
Pilte saad vaadata siit!
 

blogger templates | Make Money Online