29. mai 2010

VIIMANE KOOLINÄDAL

Ja ongi ta käes... See viimane nädal 1. klassis.

31. mail toimub meil kolm tundi tunniplaani järgi. Seejärel korjan kokku lugemikud ning laulikud, samuti ka matemaatika tööraamatud - neid kasutame edasi 2. klassis. Ja meie päev jätkub klassiõhtuga kuni 13.00. Tutvustame kaaslastele oma lemmikraamatuid, mängime, nuputame ja teeme ühise maiustustelaua (igaüks võtab midagi kaasa + jook iseendale). Paar suvist sünnipäevalast soovivad ka oma sünnipäeva pidada.

1. juunil läheme koos 1. b klassiga Harku RMK-sse ekskursioonile. Buss väljub kooli eest kell 9.30. Harku loodusõpperajal läbime matkajuhi eestvedamisel väikese matka ning räägime loodusest ja selle hoidmisest. Seejärel peame pikniku ja tagasi jõuame umbes 12.30-13.00. Palun lapsele söök-jook pikniku jaoks kaasa panna, aga toidukotti mitte panna gaasilisi jooke ega krõpse! Reis maksab 110 kr õpilase kohta. Raha ootan hiljemalt esmaspäevaks! Meiega tulevad kaasa Oskari suur õde ja Siimu ja Triinu suur sõber Lilian.

2. juunil on meil koos 1.a ja 1.c klassiga õuesõppepäev. Koguneme kell 9.00 koolis ning tegutseme Saue tammikus ja Sarapiku rajal. Lapsed on vabad kell 11.00.


3. juunil toimub Sarapikujooks. Koguneme kooli eest kell 8.30 ja liigume koos Sarapiku rajale. Meie klassi laste stardid on 9.00-9.40. Seega kuskil 10.00-st on lapsed taas vabad. Lapsevanemad, kellel on vaba päev ja võimalus, võivad spordipäevale kaasa tulla!

4. juunil ongi selle kooliaasta viimane päev. Kell 9.00 toimub aktus (selga pidulik koolivorm+müts). Sellele järgneb klassijuhatajatund, kus annan tunnistused ja nii saamegi uhkelt 1. klassile hüvastijätuks lehvitada.

27. mai 2010

KEVADPIDU

Täna toimus siis meie kauaoodatud kevadpidu. Kandsime ette oma näidendi - ärevus oli suur ning mõnel lapsel hirm esinemise ees suurem kui teisel. Kõik emad-isad said oma lapsi laval näha. Suur aitäh tulemast kuulama-vaatama!
Pilte meie tänasest peost saab vaadata siit .

24. mai 2010

Sellel nädalal...

... on päris mitmeid üritusi.
Kolmapäeval ootan kõiki lapsevanemaid kell 18.00 meie klassi koosolekule. Räägime möödunud aastast ning teeme kokkuvõtteid.
Neljapäeval on meie kevadkontsert, kuhu ootame samuti kõiki vanemaid kuulama-vaatama. Palun lastele leida sobiv riietus näidendiks!!!
Reedel teise tunni ajal esineb lastele kooli näitering etendusega "Nukitsamees". Läheme koos kuulama - ehk leiab nii mõnigi, et tahab sügisest samuti näitlema hakata.

Täna...

... käis meie tunnis kooli psühholoog Mari Heina. Lapsed said teada, kes on psühholoog, miks on teda vaja, kuidas saab ta aidata ning kus asub tema kabinet. Lisaks täideti ka töölehte.

Lapsed on muutunud suveootuses väga kannatamatuteks ning kärsituteks. Proovime veel vastu pidada - vaheaeg on kohe käes!

23. mai 2010

KEVADPIDU

Tuletan meelde, et 27. mail kell 18.00 on kooli aulas kevadpidu 1. klasside lastelt oma vanematele. Esineme aasta jooksul õpitud etteastetega. Olete kõik kutsutud ja oodatud!

19. mai 2010

Kevadine väljasõit

1. juunil läheme klassiga RMK matkarajale. Buss väljub kooli eest 9.30, tagasi jõuame kooli juurde 12.30 -13.00. Peale seda on koolis söömine ning seejärel lähevad lapsed koju.
Väljasõidu hind on 110.- lapsele. Hinnas on bussisõit sinna ja tagasi ning matk juhendajaga. Meiega lubas kaasa tulla ka Siimu ja Triinu hoidjatädi. Kohapeal korraldame ka väikese pikniku - kaasa tuleks võtta veidi näksimist. Palun söögikotti mitte panna gaasilisi jooke ja krõpse!

13. mai 2010

Hambaarst

17. mail läheme hambaarstile profülaktilisele läbivaatusele. Kui laps ei tule teistega kontrolli, palun vastav märge päevikusse kanda!

12. mai 2010

KOOLIVORM

Saue Gümnaasiumi koolivormi on taas võimalik tellida
neljapäeval, 27. mail kell 16.00 – 19.00
esmaspäev, 31. mai kell 16.00 – 19.00
teisipäev, 1. juuni kell 16.00 – 18.30
Saue Gümnaasiumis, kabinet 118

Info Grete Põldma
6596 608
gretepoldma@saue.edu.ee

10. mai 2010

10.-14. mai...

... on tööpäevad. Sel nädalal on plaanis üks ühisüritus - see on 14. mail.
Reedel on Sauel koristuspäev ning ka kõik koolilapsed löövad kaasa. Koristame Keila mnt äärset ala umbes 11.00-12.00. Pärast seda on lapsed vabad. Kindad saavad lapsed koolist, kui palun pange lapsed vastavalt riidesse!
Kui laps ei tule mingil põhjusel teistega koristama, pange selle kohta märge päevikusse!

EMADEPÄEVA KONTSERT

Tahan tänada kõiki emasid, kes kohale tulid. Lapsed esinesid tublilt ning olid väga vahvad. Ka neile suured tänud.
Eriline tänu veel neile, kes jäid hiljem ühisüritusele ning vahva luuletuse kirja panid.

ELASID KOLM VAHVAT MEEST
KES TRALLITASID MÖÖDA TEED
ÜKS SAMBLAST HABEMEGA KÄIS
TEISEL VARBAD KINGAST VÄLJA JÄID
NEIL KODUKS AUTO PUNANE
KUS RUUMI JAGUS KÕIGILE

MUHVI LUULETUSED TÄIS
MAGUSAT KURBUST JA VALU
TÄNU NAKSITRALLIDELE JÄID
ALLES NII KASSID KUI SALU

LOODUSES PEAB VALITSEMA TASAKAAL
OLEKS NAKSITRALLE ROHKEM EESTIMAAL
 

blogger templates | Make Money Online