30. apr 2010

Järgmisel nädalal...

... tähistame koolis emadepäeva.
3. maiks ootan emadelt kooli postreid "Minu lapsepõlve lemmikraamat". Kõigist plakatitest teeme vahva näituse!
6. mail kell 18.00 algab emadepäevakontsert "Ema, loe mulle...". Kontserdile järgneb ühistegevus lastega. Loodan kõiki emasid seal kohata!
Terve järgmise nädala jooksul on emadel võimalik ka tunde andmas käia. Oleks tore ja kena vaheldus igapäevasele. Siiani veel keegi endast märku andnud ei ole, aga loodetavasti asi muutub.

Kohtumiseni uuel nädalal koolis ja ärge unustage, et täna öösel lendavad ringi nõiad! Toredat kohtumist heade nõidadega!

28. apr 2010

Teated kooli juhtkonnalt

* Saue Gümnaasiumi direktor soovitas õpetajate kogunemisel, et õpilased võiksid kanda kooliteel OMA KOOLI MÜTSI ja olla selle üle uhked!

*On aeg tellida õpilaspäevikud järgmiseks õppeaastaks. Päeviku hind on 42 krooni.

Reedel...

... on kooli oodatud ka nõialapsed.

25. apr 2010

PILDIKESI KUNSTITUNNIST...

EMADEPÄEV KOOLIS

Mai alguses tähistame koolis emadepäeva kohe terve nädalaga. Sel nädalal võivad emad ja ka vanaemad käia koolis tunde andmas. Loodame, et mõni ema leiab selleks aega ja soovi. Kindlasti andke õpetajale soovist märku juba varakult.
Emadele on ka kodune ülesanne - valmistada poster oma lapsepõlve lemmikraamatust. Postrid paneme seinale juba 3. mail. Selleks ajaks võiks see koolis olla.
6. mail on emadele kontsert "Ema, loe mulle...".
Ootame rohket osavõttu terve nädala jooksul!

20. apr 2010

LASTEVANEMATE PÄEV KOOLIS

22. aprill on meie koolis lastevanemate päev. Täpsemat infot loe siit

19. apr 2010

ARSTLIK LÄBIVAATUS

Esmaspäeval (26. aprillil) alustab kooli medõde laste süvendatud läbivaatust. Kui laps kannab prille, palun need kindlasti lapsele kaasa anda!


21.aprill

21.aprillil oli meie kooli 12. klassi õpilastel lõpukella aktus. Sellel aktusel osalesid ka esimeste klasside lapsed.
Saatsime suured lapsed uuele teele...
Pilte aktusest näeb siit .

11. apr 2010

Meie klassi etendus

Väga suured vabandused laste ees - õpetaja on haiguselehel ning seetõttu ei saa me 13. aprillil ette kanda oma etendust. Me õpime oma näitemängu siiski selgeks ning kanname selle ette hiljem.
Sellele vaatamata on teisipäeval (13.04) meie koolis algklassidel teatripäev. Ka meie klassi lapsed osalevad sel üritusel - kahjuks siis seekord ainult vaatajatena. Esimesed ja teised klassid esinevad 1. ja 2. tunni ajal.
 

blogger templates | Make Money Online